به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی استان اصفهان، مجید وفاییفرد در پنل معرفی فناوریهای روز در صنعت اظهار کرد: ارگانهای مختلفی در سراسر جهان کلانروندها را تحلیل میکنند و موضوع فولاد سبز نیز در سازمان توسعه مطرح شده است. راههای تامین مالی در بخش معدن متنوع شده است و تامین مالی بازیگران زیادی دارد؛ زیست بوم فناوری نیز راهبردهای مالی را دنبال میکند.
وی با بیان اینکه یکی از چالشهای معدن، مسائل منطقهای و اجتماعی است، افزود: آموزش و مهارت در مناطق محروم کمتر دیده شده و در صورت وجود کمبود نیروی کار، در واقع با کمبود نیروی متخصص مواجه هستیم و باید توجه داشت که تحلیل اجتماعی منطقه، به توسعه کسب و کارهای مدنی کمک میکند.
مجری طرح ایجاد زیست بوم معدن و صنایع معدنی با اشاره به کمبود نیروهای مهندس تحصیلکرده، تصریح کرد: یکی از کلانروندها، مسائل ژئوپلیتیک است که جزو مفاهیم جدید معدن محسوب میشود و بررسی آن در سراسر جهان در دستور کار قرار دارد. خلأ بین نیروی کار و مهندسان در کشور احساس شده، مهارتیابی در کشور بسیار جدی است و نیاز به تداوم دارد.
وی با بیان اینکه فرهنگ آموزش نیروی کار نیازمند تقویت است، ادامه داد: چالش کار در کشور، چالش مهارت است؛ چراکه عمدتا با نیروهای جوانی مواجه هستیم که مهارت تخصصی لازم را ندارند. انقلاب صنعتی پنجم، موضوع همکاری انسان و ماشین را تحت بررسی دارد و مهارت انسان باید به گونهای افزایش یابد که همراه با ماشین، فعالیتهایی را به سرانجام برساند.
وفاییفرد ضمن تاکید بر لزوم فرهنگسازی در راستای تقویت فعالیتهای تیمی، خاطرنشان کرد: در همین راستا، جشنواره اینوماین در پایان تابستان سال جاری برگزار خواهد شد که فرصت بسیار خوبی محسوب میشود.
تعداد بازدید : ۴۷۸ تاریخ: 1402/02/21
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی؛ جشنوارهای به وسعت نوآوری
نشست خبری نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی در سالن اجتماعات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر…اسامی راهیافتگان به مرحله نهایی نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی اعلام شد/ آغاز داوریهای …
دبیر نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی در آستانه برگزاری این رویداد، اسامی راهیافتگان به مر…